Our Food

Homemades loved by my familly. Ketika seorang yang masih "learning by doing", mencoba untuk membuat sendiri apa yang menjadi kegemaran keluarganya. Inilah menu kami sehari2....

My Photo
Name:
Location: Qatar

cool housewife who wants to be an "oasis" of her familly

The Outhers:

Our Snack

Our beverages

Thursday, March 02, 2006

Nasi Goreng biasa


Iya ini nasi goreng yang biasa banget, semua orang pasti sudah biasa bikin. Sengaja kuposting hanya untuk mengingatkanku disaat aku sudah mentok kehabisan ide untuk bikin sarapan

Bahan:
400 gr nasi
irisan seledri atau bawang daun

Bumbu:
10 bawang merah
2 cabe merah
1 sdm kikkoman
1 sdm kecap manis
garam

4 Comments:

Anonymous Debbie said...

Mbak, blognya bagus deh. Foto2nya bagus. Aku enjoy banget liat blognya Mbak. Kalo lagi ngga males, aku mau nyobain resep2nya Mbak. Please keep on writing. Salam kenal dari Pittsburgh.

1:26 AM  
Blogger Herti Arc said...

haloo debbie thanks ya udah mampir. salam kenal juga..mudah2an makanan disini gak cuma bagus di foto tapi bisa dimakan juga

3:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read »

9:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

Very nice site! Information on the drug xanax Website mp3 player codes Discount prices cobra radar detectors Levitra and beta blockers Clobetasol clomid Repair guide 2001 kia rio Free live sex cams and chat High risk cancer Henry green impotence Middle east jewelry sets painful ovulation clomid Cosmetic plastic surgery cincinnati sore nipples and on clomid Photo gallery on touch football Register site merchant account Hampton roads rental car sales Multiples with clomid call centers and projects Huesman-schmid insurance agency personnel profiles

4:30 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home